Welkom op MiniatuurA.nl!

MiniatuurA is al sinds 2011 gespecialiseerd in rijdende voertuigen op de modelbaan. Na de “ontdekking” van het DC-Car systeem begonnen we met het informeren van mede hobbyisten o.a. via het modelspoor forum Benlux spoor.net Al snel bleek er een behoefte bij hen te bestaan om meer informatie, wat aanleiding was om workshops te organiseren. Hetgeen weer resulteerde in het starten van onze webshop. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot specialist die wereldwijd producten verkoopt die op één of andere manier wel een link hebben met bewegende animaties op de modelbaan. Het belangrijkste zijn hierbij de rijdende voertuigen: auto’s, bussen maar ook de trams!

Uniek in ons assortiment zijn de producten van DC-Car. Dit systeem maakt het mogelijk dat voertuigen autonoom kunnen rijden en hun weg kunnen vinden op de modelbaan onder andere d.m.v. het infrarood anti botsing systeem. Centraal hierbij staat dat met weinig technische middelen veel animatie gemaakt kan worden. Voor de techneuten onder U: het DC-Car systeem kan ook via DCC centrale en/of computer bestuurt worden, dit is echter geen must…!

MiniatuurA wordt ondersteunt door een aantal vrijwilligers. We zijn hen erg dankbaar voor hun inzet. Samen helpen we U, als modelbouwer, verder om uw vaardigheden en kennis te vergroten door middel van onze workshops, producten en kennis. We wensen u veel modelbouw plezier!

Met vriendelijke groet, Jan Heimensen