Welkom op MiniatuurA.nl!

Miniatuur voor liefhebbers door liefhebbers

OVER DEZE WEBSITE

Met deze website willen we u informeren over nieuwe ontwikkelingen en technieken die u helpen om een realistisch weergave van het grote voorbeeld in model te maken. Wij hebben ons vergaand verdiept in het weg verkeer op de modelbaan en zijn daarin dan inmiddels een specialist voor het DC-Car systeem.

Veel van onze producten hebben een uniek karakter en zijn niet zo maar in de winkel om de hoek te koop. Daarom hebben een uitgebreide MiniatuurA webshop waar de producten eenvoudig voor u bestelbaar zijn. Daarnaast kunt u ons vinden op de treinenbeurs in Houten waar we al jaren een stand bemannen.

IETS OVER ONZE NAAM

Person on a tour
Jan Heimensen

Het model, daar draait het om, vandaar dat het eerste deel van onze naam Miniatuur is. Een verkleinde weergave van de 1:1 werkelijkheid. Het achtervoegsel A staat voor Atelier, de plek waar gewerkt word. Hier vergroten onze klanten, via de inmiddels vermaarde workshops, hun kennis en vaardigheden. Dit is ook de plek waar ontwikkeling en productie plaats van een aantal specifieke producten. Al dan niet getriggerd door anderen zetten we leuke ideeën om in een product wat veelal weer via de webshop voor u beschikbaar is. De A zou echter ook kunnen staan voor Attractie. Een attractie op modelbouw gebied. Een diep gekoesterde wens…wie weet …misschien komt het er ook nog eens van…….. . Inmiddels zijn we, in 7 jaar tijd, van een hobby bedrijfje uitgegroeid tot specialist met klanten over de hele wereld.